Photobucket

Bunga Dulang crystal and nylon

| October 22, 2014

Bunga Tangan KRISTAL..

| September 3, 2012

Salam to all muslim..wish u all a blessed Hari Raya… ………………………………. Alhamdulillah..we’re here again to share with u the beauty of art…a crystal handbouquet for my dear YUS LIZA thank u dear!! My dear ni specifically requested for a hb “yg akan nampak sejambak kembang”..so we add in NET around the hb so it will […]

Bunga Tangan Kristal – monotone colour..

| June 12, 2012

Is actually a crystal handbouquet using just a single colour crystal flower with clear crystal. A very simple design with just netting in between the flowers .. and dip kristal leaves rounding the bouquet…and further enhanced with a MUST details… organza n satin ribbons… Interested? just email us at man3sya@yahoo.com or sms 0199119464 for any […]

Bunga Tangan KRISTAL.. purple theme!

| May 6, 2012

Order from my dear Siti Zubaidahfrom Shah Alam….a crystal handbouquet for her special day.. Theme colour is purple…requested to mix dark and light purple with pearls and clear crystals .. So lets share these beauty…jom!!! Interested just email at man3sya@yahoo.com or SMS 019-9119464 for any enquiries…i’allah will be attended asap…tq “model after make over haha..” […]

TEASER post for IDA…

| April 23, 2012

Special TEASER post for my dear IDA from Shah Alam… A crystal handbouquet in the making for her special day…with purple theme.. FYI dear..“HB – dah nak siap .final stage dah ni sis…insyaAllah minggu ni siap..” Lets have a peep…hehe tunggu da siap nanti kita share this beauty again ok… insyaAllah!! bye2 for now…………. …

Bunga Tangan kRiStAL – pink vs peach

| April 14, 2012

Dah lama tak menjelma bunga tangan KRISTAL ni kan…ok entry kali ni specially for my dear NORLIYANA nun di Pekan, Pahang.. She requested PINK vs PEACH vs WHITE PEARL… for her two(2) special events i.e. “nikah” n “sanding”… LEts share this beauty.. PS: SORRY PIC lighting tak cantek sebab amik dimalam hari huhu.. FROM UP […]

Teaser for my dear NORLIYANA….

| March 20, 2012

” A Crystal handbouquet for my dear Liyana in the making….. ” ok dear…peach flower dier dah siap…pink and white pearl in progress.. jom kita intai2 sikit…..close up!!! p/s: my dear..jgn sampai termimpi2 plak yer hehe ok dah siap nanti kita share this beauty lagi i’allah ye ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bunga tangan kristal (gold vs choc)

| July 1, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ thank you to my lovely Diyana for sharing this picture with us…. post entry utk crystal handbouquet tu ada kat sini Hand Bouquet (Bunga Tangan) Kristal – gold vs choc dan model tomei!!! nih…….. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HAnd bouquet For Sale updates…

| April 29, 2011

updates dari post nih…..HaNd BoUQuET… for SALE !!! / BuNGa TaNgAN uNtUK DIJUAL… alhamdulillah dua dah SOLD…tinggal lagi 3 jek….available at our pushcart at Subang Parade….tapi kalau nak kaler and design lain just text or email me of the details yer…i’allah we will work it out ….

Hand Bouquet (Bunga Tangan) Kristal – gold vs choc

| April 7, 2011

Alhamdulillah…dah siap order untuk my dear…diyana She requested for a crystal hand bouquet with base colour of gold and choc….and she insisted the pearl green leaf as she likes it very much….me too!!! The handle is wrapped in satin ribbons and pearls deco which lends it a more elegant, polished look. Actually semua bunga tangan […]