Photobucket

Bunga dulang stokin comeii…

| November 5, 2012

Order from Puan Zuraidah from Shah Alam untuk pertunangan anaknya.. thank a lot puan!!! first time bunga yg comell ni di tempah sebagai bunga dulang. Memang sesuai bagi yg TAK suka bunga besar2 and suka yg cute2 jer untuk diletakkan di brg hantaran… theme colour : gold vs cream vs orange with pearls n ribbons….sgt […]

Gubahan hantaran stokin ROSE – green VS white

| April 12, 2012

Gubahan hantaran dari bunga stokin for e-day of my dearest….sirri n suzila… Theme COLOUR chosen were green and white…so i chose ‘HARRODS GREEN’ to compliment the CREAMY WHITE.. using ROSE stocking flower… As the ‘gubahan’ are meant to be simple and sweet… untuk E-day je kan…belom lagi hari Bahagia lalala…hehe and alhamdulillah it turned out […]

Bunga Dulang Stokin ~ fushia n purple …

| January 10, 2012

THANKS to my dear Shima who ordered these ‘bunga dulang” for her lil’ sister… Requested 7 bunga dulang from nylon stocking with colour fuschia and purple… Alhamdulillah…she likes it!!! ok lets have a look on these beauty…jom!!