Photobucket

Bunga corsage stokin

| August 27, 2013

Order also from pn zuraidah…corsage comei from tone of lilac n purple ..tq puan!!? Feedback customer yg menggembirakan… ” Rafiqah. Terima kasih. Akak dah terima. Semua cantik. I like. Bole recommend kat rakan rakan nanti. Tq”

Corsage For SALe !!!

| April 9, 2011

Bunga Korsaj atau ada orang panggil bunga dada… or simply “corsage” in BI hehe… Its a combination of dip flower and green pearl as leaves..and ribbons.. We have ready items for sale…. meh tengok… any comment?? interested???… nak beli yg dah siap ni bole…ada 8 item readymade…OR can order with colour of ur choice… SO […]

DIP FLOWER …PEONY…nice, simple yet elegant….

| March 29, 2011

ok lets share…something yg affordable tapi masih ‘MALATOP!!!’ kami cuba mmberi yg terbaik dengan harga yg berpatutan insyaAllah….kerana kami yakin ramai yg tak sanggup nak budget besar2 utk bunga pahar/telur/dulang ….tapi of course semua nak yang CANTIK kan…betol tak??? hehe… so sape yg interested…boleh email me ek…tanye le apa2 pon…i’allah kita akan respond secepat mungkin […]

Corsage (Korsaj)…gold n cream

| March 2, 2011

ni betol2 projek bidan TERJUN!!! Ikin…ikin….. ikin punye pasal…takde hal hehe… request for corsage yg simple, taknak besar….but nice… so after agreed with the design….here the result.. lets share….

Corsage…(Bunga korsaj)

| February 28, 2011

Bunga korsaj ni ditempah oleh AYU…thanks ye!! Ade 3 design … ok first design…a white flower with small leaves…enhancing it with crystal n beads n also ribbons….such beauty…. ermmm yg kedua…five pretty small flowers…very sweet…. ok the last design…a medium flower with 3 cute flower….

Corsage Dip Flower # gold n yellow theme

| June 24, 2010

Alhamdulillah…dah siap corsage for my mum’s friend… yang ni untuk org dewasa …. yg ni ditempah untuk budak2 .. Thanks for your support mak!!!!

Bunga Dip Korsaj (Corsage Dip Flower)

| June 10, 2010

dip flower corsage