Photobucket

Potpourri gantung bunga keliling

| December 26, 2013

Alhamdulillah dah siap order dear Noridah…thanks dear!! Potpourri gantung dengan bunga keliling dengan warna tema pink tone dan purple tone….

pOtpOurri VIP GIFT ….

| June 29, 2012

ok another practical VIP gift idea … potpourri in glass with netting with lots of dip flower…. kalau letak kat meja makan pengantin pon cantek ni…selain jadi gift dorang… leh jadi additional ‘deco’ item … sebab item ni sangat comei…cam pasu yg comei2 penuh ngan bunga2an…. interested just email us at man3sya@yahoo.com OR sms 0199119464 […]

pOtpOurri GIFT ….

| June 29, 2012

Salam… fuhh!!…lama gak dah tak post story sicantek2 ni hehe..tak sempat..masa tik tok tik tok…cepat sungguh berlalu… ok entry kali ni kita highlight potpourri as GIFT….senang!! tak payah risau psl expiry date e.g. cake, choc, even eggs …nak simpan pon senang… so leh siap awal2…kalu yg buat sendiri pon leh buat slow2.. a simple potpourri […]

Bunga Telur VIP in BOX – DIP Tulip..

| November 15, 2011

actually these beauties are bunga pahar/telur dip tulip letak dlm handmade box (done by my lil bro) yg sangat cantekk…as a VIP gift… kira2 senang org nak simpan wat kenangan bila dah letak dlm box camni… So SORRY pic tak berape cantek sebab ambik ngan hp camera jek… at least leh share ngan korunk jugak […]

DIP > Phalaenopsis ORCHID….

| October 20, 2011

Thanks to dear Noney who order these beauty for deco2 kat rumah dia… Noney, a friend in the same biz line…under blog NONEYNAYAN BLOGSPOT.COM lepas pos bunga noney senyap jer…at last message received kat inbox from her…“salam sis..noni dah terima bunga 2..cantik sgt..soli ye dah lama x o9..sibuk sesangat..” the amazing white vs red ORCHID…yg […]

Dip Flower – VIP Gift / Maintable Gift …

| April 11, 2011

decorated with 3 small dip flower and 4 dip leaves, pearls and ribbons.. boleh letak telur or choc or sweets or even potpourrie or ape2 ler yg boleh masuk dlm telur emas tur hehe… sesuai jadik gift utk vip or maintable gift…. Interested ?? pls text or email me… for any enquiries…

GIFT : Glass + Dip Flower VIP

| May 27, 2010

click to enlarge GIFT : GLass + Dip Flower VIP = price starts from RM16-00

GIFT : Glass + Dip Flower (BLack n White)

| May 27, 2010

click to enlarge GIFT : Glass + Dip Flower = price starts from RM9-00

GIFT : Glass + dip flower (pink)

| May 27, 2010