Photobucket

Bunga Tangan Sakura FOR SALE

| April 8, 2012

ok alhamdulillah sempat siapkan satu lagi bunga tangan READYMADE untuk DI JUAL… hehe…for the first time..presenting bunga tangan berinspirasikan bunga sakura jepun…theme colour is yellow n red n gold… errmm an easy-go combi i guess hehe.. Sesiapa yang berminat sila email ke man3sya@yahoo.com ATAU sms 019-9119464 ATAu call 03-42914858 …

Hand bouquet FOR SALE~march 2012 …..

| March 23, 2012

BUNGA TANGAN STOKIN ~ Daisy LIKE ~ purple, pink, silver, white Meh nengok si cantek ni…suka?? kalau suka just email ke man3sya@yahoo.com OR sms ke 019-9119464 for any enquiries….no problem leh tanye lah apa2 nak tanye psl HB ni..hehe …. ok lets ZOOM IN !!! … ……………………………………………………………………………………………………………….

Hand Bouquet FOR SALE March 2012….hot!hot!hot!

| March 23, 2012

Alhamdulillah…syukur!!! managed to finish two nylon stocking handbouquet… These beauty are readymade HBs’ for the ‘bride to be’…esp those last minute seekers, kalau nak tempah most probably dah tak sempat kan hehe… So starting from this entry, we’ll be maintaining a page for ‘FOR SALE’ item so my dear semua could easily check the status […]

Bunga Tangan Stokin – SOLD !!

| December 10, 2011

Alhamdulillah…dah SOLD bunga tangan kat post ni ………. For Sale – Handbouquet bunga stokin.. as preview…bunga ni ler… ….” Nanti ada masa…insyaAllah kita try buat byk lagi readymade handbouquet for more choices for my friends here to share and sape2 yg terjatuh hati nak beli lah.. hehe “.….”ok jumpa lagi..” ****************************************************************************************

For Sale – Handbouquet bunga stokin..

| July 17, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ENGLISH ROSE ~ red, yellow n gold ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ LOTUS like flower ~ cream, red n yellow LUPA PLAK NAK ZOOM IN HANDBOUQUET NIH….HEHE OKAY MEH TENGOK MODEL BUNGA PLAK HEHE…

Hand Bouquet for sale… nylon stocking baby blue n silver..

| May 18, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ BUNGA STOKIN ~ baby blue vs white vs silver (SOLD to Siti ~21.05.2011~thank u dear!! ) ok yang ni a very simple but very nice hand bouquet made of nylon stocking..to let go!!! interested?? do email or text me for any enquiries yer… other hand bouquet to let go… meh tengok kat Hand Bouquet […]

HAnd bouquet For Sale updates…

| April 29, 2011

updates dari post nih…..HaNd BoUQuET… for SALE !!! / BuNGa TaNgAN uNtUK DIJUAL… alhamdulillah dua dah SOLD…tinggal lagi 3 jek….available at our pushcart at Subang Parade….tapi kalau nak kaler and design lain just text or email me of the details yer…i’allah we will work it out ….

Corsage For SALe !!!

| April 9, 2011

Bunga Korsaj atau ada orang panggil bunga dada… or simply “corsage” in BI hehe… Its a combination of dip flower and green pearl as leaves..and ribbons.. We have ready items for sale…. meh tengok… any comment?? interested???… nak beli yg dah siap ni bole…ada 8 item readymade…OR can order with colour of ur choice… SO […]

HaNd BoUQuET… for SALE !!! / BuNGa TaNgAN uNtUK DIJUAL…

| March 22, 2011

Ada hand bouquet untuk DIJUAL… Sesiapa yang berminat sila email / sms kami ATAU Boleh melawat ke “pushcart” Idyll Art di SUBANG PARADE . Bunga tangan ini HANYA akan berada di sana bermula hujung minggu ini 26/03/2011…. Semua bunga tangan ni adalah fully HANDMADE!!! 1. Hand Bouquet – DIP Purple Poppy >>>>> (AVAILABLE) 2. Hand […]