Photobucket

Hanya keranaNYA!!!

| February 21, 2013

BE like a FLOWER…..

| February 18, 2013

TRUST ALLAH !

| February 13, 2013

Demi MASA…

| January 27, 2013

Salam to all..Alhamdulillah we meet again here .. hehe Dah lama betol tak share apa2 kat sini huhu. Fuh..masa ..time really flies so fast nowadays…. Allah Subhanahu Wa Ta’ala berfirman: Maksudnya: Demi Masa! Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian, kecuali orang-orang yang beriman dan beramal shalih, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan kesabaran. […]

Ramadhan Mubarak!!!

| July 20, 2012

Ramadan ScrapsOrkut Scraps | Eid ul fitr Greetings

idyll art ~ in progress……

| May 18, 2012

Keindahan Solat Dhuha

| February 17, 2012

SOLAT DHUHA Salam semua…mari kita sama2 hayati dan manfaatkannya..insyaAllah…jom!!!! Kebaikan solat Dhuha : Amalan solat Dhuha yang dibuat waktu orang sedang sibuk dengan urusan dunia (aktiviti harian), juga mempunyai rahsia tersendiri. Firman Allah dalam hadis qudsi: “Wahai anak Adam, jangan sekali-kali engkau mal as mengerjakan empat rakaat pada waktu permulaan siang (solat Dhuha), nanti pasti […]

Salam…n…Syukur !!!

| June 12, 2011

********************************************************************************************************* Alhamdulillah….cousin’s akad nikah and reception…semua dah selamattt…. So insyaAllah dlm masa terdekat kita share pic of handmade beauties dlm majlis tu yer… *********************************************************************************************************

Syukur..

| April 6, 2011

Alhamdulillah…problem dah settle with the help of a friend .. just terjumpa kat google depa leh wat service website, so just try my luck there….email sent to them semalam then mlm tu Hafiz email back and tolong rectify the matter, really helpful of him….tq bro!! ok nak tau ape yg wat error page not found […]

DIP FLOWER STORY # Clear Dip VS Crystal Dip

| March 29, 2011

Salam….alhamdulillah masih disini…thinking about something yang simple, nice and yet maintain classy look tuh…so the price will also be affordable….nak buat yg cantik2 mmg senang tapi mak aiii harga pon mesti ler ‘malatop!!!’…hehehe…. i prefer crystal dip dari clear dip…do you know the difference??? hehe meh i story….clear dip nih…celup dip jek so dia nampak […]