Photobucket

Si Cantek IDA ERYANI dan bunga…

| September 10, 2012

Alhamdulillah…suka sangat my dear IDA ERYANI did email us and share pic of the LOVELY bride and the handbouquet… She also commented “Nak share gambar saya bersama bunga tangan yang sweet sangat…Tq kak..ramai sangat yang puji..saya dah promote akak kat diorang…hehehe” Thanks a lot ya sis!! hehe. OK for MORE pics of the hand bouquet,just […]

Si Cantek ‘Tini’ & bunga…

| June 13, 2012

Happy..alhamdulillah did received one pic from my dear ‘TINI’ of her special day with THE special person and THE handbouquet… tq dear… email from my dear Tini….“Ada attached picture kawin ari tu dgn bunga tangan calla lily.. skping je, kdekut punya encik photographer.. hihi.. tq kak! semua puji cantik.. hihihi” Syukur!!! “its ok tini…dari tiada…satu […]

Si Cantek “Noor Annisaa” dan bunga…

| June 5, 2012

Alhamdulillah…my dear Nisa…ada hantar pic dihari bersejaranya…untuk kita share kat sini…. never too late to say..“Selamat berbahagia di alam rumahtangga ya sis!! Alahai berseri-seri adik soghang ni dihari bahagia!!” Handbouquet tu actually guna utk 2 event..nikah and reception…ok for more pic of the handbouquet just click here..Bunga Tangan Stokin (HAND BOUQUET) – white~purple~pink~silver If interested […]

Si Cantek “Nurulhana” dan bunga …

| June 4, 2012

Alhamdulillah…received from my dear “Nurulhana” pic of her special days with her special person… “Alahai…sepadan sungguh..” Also with the handbouquet…for more HB pics pls click here “Bunga Tangan stokin POPPY…” Interested? just email at man3sya@yahoo.com OR sms 019-9119464 OR call 03-42914858

Si Cantek “Siti Aishah” dan bunga…

| May 25, 2012

As promised my dear Aishah send us pic to share here…amboi2 pandai posing sungguh adik soghang nih…so sweet!!!.. Thanks a lot ye dear for the pic… for MORE pic of the handbouquet pls see here..BUNGA TANGAN STOKIN – all time favourite .. …………………………………………………………………………… …

Si Cantek DIANA dan bunga…

| April 25, 2012

Alhamdulillah.. just received from my dear Diana of her wedding pics with “the handbouquet” hehe… Thanks a lot dear .. “Hey doc to be..you’re such a beautiful bride…sayang takde pic of the groom hehe…” For more pics of the HB click here Bunga Tangan Stokin ~ ENGLISH ROSE pink+purple+silver+turquoise Interested? just email at man3sya@yahoo.com OR […]

Si Cantek “Honeysa” dan BUNGA…

| February 15, 2012

Thanks a lott dear “Honeysa”…for sharing these pics with us… Cantek sungguh pasangan pengantin ni…laksana cincin dan permata… Si Cantek ni ada bitau dalam email “Ramai yg suka bunga tu …sweet!!” alhamdulillah…hehe.. ok siapa nak tgk close up BUNGA klik kat “>SINI

Si cantek “jas mafia” dan bunga…

| February 15, 2012

thanks for sharing the pic ye dear.. what a lovely bride … kami doakan semoga dear n cik hubby berbahagia dan selamat meniti dunia baru yer hehe..dok molek2 tau..hehe ok handbouquet yg si cantek ni pgg tgk kat post sini..‘BUNGA‘

Si cantek “kasya” dan bunga…

| February 15, 2012

hehe…yg ni pic yg sempat di ‘snap’ dlm kesibukan kihkihkih… ok lah utk share ngan u all kan..hehe Buat mempelai….Semoga berbahagia yer.. walau KEJAUHAN heeehe..

Si Cantek ‘amalina’ dan bunga..

| February 15, 2012

Selamat Pengantin Baru to dear Mohd Iliyas n Nur Amalina…. Bride nur yg comeiii n the handbouquet…