Photobucket

Bunga Pahar Dip Chrysanthemum..

Posted By on September 26, 2010

Sibuk dok siapkan bunga ni…sampai tak sempat nak update website. Ditambah dengan pindah rumah plak, ni still lagi dok follow up dgn TM pasal transfer phone line n streamyx…still tak settle since bulan puasa lagi…Dugaan betul!!! Sabo je lah….

OK!! lets share yang cantik molek nihh… bunga pahar/telur dip chrysanthemum…pink.. buat yang teristimewa Intan….yang telah selamat melangsungkan perkahwinan pada hari raya ke-3 yang lepas…Semoga berbahagia dear…

Photobucket

Photobucket

About the author

Comments

2 Responses to “Bunga Pahar Dip Chrysanthemum..”

  1. intan says:

    akak..thanks a million for the beautiful flowers!!
    everyone loves it….i have a few bunga pahar design yg lain kat pelamin..
    tapi semua suka bunga dip ni..yg ni paling laku dalam semua yang ada..
    tqvm!!a job well done..i really love it..

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.