Photobucket

pOtpOurri GIFT ….

Posted By on June 29, 2012

Salam… fuhh!!…lama gak dah tak post story sicantek2 ni hehe..tak sempat..masa tik tok tik tok…cepat sungguh berlalu…

ok entry kali ni kita highlight potpourri as GIFT….senang!! tak payah risau psl expiry date e.g. cake, choc, even eggs …nak simpan pon senang… so leh siap awal2…kalu yg buat sendiri pon leh buat slow2..

a simple potpourri dalam net…with dip flower..simple.. sweet..n super cute !!!!
dapat nih leh gantung dalam kereta, leh gantung dalam lemari, ikut suka lah nak gantung mana2 hehe…kind of practical gift idea…

interested?? just email us at man3sya@yahoo.com or sms to 0199119464 for any enquiries ya…tq

jom tengok!!
P1080779

P1080778

P1080777

About the author

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.