Photobucket

GUbahan DUIT MAS KAWIN ~ RM66.66 ~

Posted By on September 11, 2012

Salam…

Normally kalau nak gubah duit mas kawin ni..biasa kita akan jadikan notes2 tu jadi bunga rose…tapi kali ada masalah sebab NEW NOTES langsung tak boleh nak digulung2 huhuhu…new notes ni mmg cam plastik!!

So as my dear ni nak duit mas kawin ni digubah ala2 handbouquet so setelah puas test..try..bukak…test..try ..bukak…ALHAMDULILLAH..siap gak …HB ala2 futuristic sikit lah…haha.. with theme colour given WHITE n GREEN..

Nak tengok?? ok jom HB ni dbuat untuk mas kawin berjumlah RM66-66 dgn menggunakan NEW NOTES seringgit sahaja and syilling…

P1090615

P1090619

P1090613

P1090623

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

—————————————————————

About the author

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.