Photobucket

Si Cantek ‘Tini’ & bunga…

| June 13, 2012

Happy..alhamdulillah did received one pic from my dear ‘TINI’ of her special day with THE special person and THE handbouquet… tq dear… email from my dear Tini….“Ada attached picture kawin ari tu dgn bunga tangan calla lily.. skping je, kdekut punya encik photographer.. hihi.. tq kak! semua puji cantik.. hihihi” Syukur!!! “its ok tini…dari tiada…satu […]

Bunga Tangan DIP – calla lily !!!

| May 24, 2012

Order from my dear ‘Nur Hartini’….for her special day nun di Kota Bharu… A crystal dip ‘calla lily’ handbouquet in white with turquoise centre…further deco with pearls n crystals …. Alhamdulillah…successfully delivered yesterday walau dah sesat sakan kat area Pudu tu huhu…. and Tini sms “Terbaik! Mmg cun! Puas ati, org2 kat ofis seme ckp […]

Bunga Telur ~ turquoise n silver dip HYNDRANGEA ~

| June 14, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bunga telur/pahar turquoise hyndrangea… lebih kurang le process buat bunga hyndrangea dip nih cam pic kat bawah nih…. … tapi bila dah dicucuk kat pahar…perghhh canteekkkk!!! comeiii sgt… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Craft work in progress…hyndrangea LOVE story ..

| April 16, 2011

####################################################################### Once upon a time……. in the IdyLL Forever Kingdom… there was a truly friendship between …… the beautiful HYNDRANGEA…..and the great LOVE!!! to be continued…..hehe ########################################################################

Hand Bouquet Calla Lily…

| December 22, 2010

Alhamdullillah…berjaya siapkan hand bouquet “Calla Lily” ni untuk hari bahagia my dear Eeda… Mmg mencabar buat dier tapi hasilnya BEST!!!… di tambah plak ngan those positive comments received.. ok jom share… cam biasa…model kecik ni ngan message untuk sis eeda nyer…

dip flower hand bouquet…calla lily in the making…

| December 14, 2010

ermm..xperimen mmbuat dip calla lily ni… to make a bouquet like this… is has been quite a challenging job especially those part to shape the wire..try n try n try again until …..jeng..jeng…jeng… alhamdulillah…jadi!!!! xperimen BERJAYA!!!! hehe….ok nanti kita share plak bila hand bouquet ni dah siap ok..