Photobucket

Bunga Dulang – DIP gypsy orchid..

| October 22, 2011

Bunga dulang DIP gypsy orchid with lilac theme… thanks again to k. Murni for the order… alhamdulillah everything turned out fine …. this beauty is an ideal option for something that will create “GEMPAK” effect to your hantaran…insyaAllah…. DAH SIAP!!!!! ALHAMDULILLAH!!!…jumpa lagi di next entry… ————————————————————————————————-

DIP > Phalaenopsis ORCHID….

| October 20, 2011

Thanks to dear Noney who order these beauty for deco2 kat rumah dia… Noney, a friend in the same biz line…under blog NONEYNAYAN BLOGSPOT.COM lepas pos bunga noney senyap jer…at last message received kat inbox from her…“salam sis..noni dah terima bunga 2..cantik sgt..soli ye dah lama x o9..sibuk sesangat..” the amazing white vs red ORCHID…yg […]

GUBAHAN HANTARAN ~ turquoise ORCHID dip flower ~

| June 13, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Alhamdulillah…semua dah beres hehe.. tq my dear puan seri and cousin hadi…for trusting me to do all these…hohoho…. ok first…lets share the beauty of “gubahan hantaran”… everything was handmade dari alas dulang sampai semua deco item….cuma dulang je lah tak handmade kihkihkih… brg hantaran semua digubah atas handmade bantal tomei… and deco dek setangkai […]

Dip Flower (Bunga Dip) – GYPSY ORCHID….

| July 22, 2010

dip flower