Photobucket

Handbouquet DIP ~ english rose ~ yellow..

| May 31, 2012

Another order from my dear..Nurin from Penang..an english rose handbouquet from crystal dip with yellow theme colour.. ZOOM IN!! SIDE VIEW.. …………………………………………….. …

Bunga Telur CLEAR DIP hydrangea – BAJET!!

| May 31, 2012

Bunga pahar clear dip hydrangea flower…consists of 5 small flower, a leaf and ribbonssss….done in two toned colour… So anyone interested with this simple n sweet bunga pahar just email at man3sya@yahoo.com or sms 0199119464 for any enquiries ya… ok jom tengok..

Bunga Telur clear DIP ~ hydrangea

| May 27, 2012

Order from my dear “Nurin” from Penang… she wants a moderate pricing DIP bunga telur n provided us the design sample….though the result are not quite the same as the sample but we have tried our best for a better design mudah2an… Bunga telur ni ialah CLEAR DIP hydrangea flower… 12 small flowers (actually tak […]

Bunga Tangan DIP Peony – coral ..

| May 26, 2012

Order from my dear Nurin from Penang…for her special day… A crystal dip of Peony flower handbouquet with theme colour …CORAL..ermm jarang dengar kan?? hehe… ok…CORAL colour is actually kind of pinkish-orange colour…named after sea animal called “coral” However there are various tone of coral colour… hehe..Alhamdulilah as this is just another advantage of DIP […]

Bunga Tangan DIP – calla lily !!!

| May 24, 2012

Order from my dear ‘Nur Hartini’….for her special day nun di Kota Bharu… A crystal dip ‘calla lily’ handbouquet in white with turquoise centre…further deco with pearls n crystals …. Alhamdulillah…successfully delivered yesterday walau dah sesat sakan kat area Pudu tu huhu…. and Tini sms “Terbaik! Mmg cun! Puas ati, org2 kat ofis seme ckp […]

Bunga Tangan DIP Peony – purple

| April 15, 2012

HB ni specially for my dear mizz lyana for her special day.. She requested for a peony dip handbouquet of purple theme.. Actually Peony HB ni slightly bigger than english rose HB…so mmg sesuai utk yg sukakan bouquet yg sedikit besar saiznya.. PS : pic ni pon kurang memuaskan sebab amik dimalam hari huhu UP […]

Bunga Telur Gantung DIP flower PROJECT..

| March 30, 2012

ok ni design for a moderate pricing DIP flower for bunga telur gantung… so came out with this one.. A one sided design…. 7 small flowers with lots of ribbon (kalau dah tergantung mesti kena byk jurai2 ribbons tu kan…baru nampak cantikkk) SIZE dier lebih kurang lah…15.5 cm X 7.5 cm +- hehe… ok meh […]

TEASER post for my dear Mizz Lyana

| March 30, 2012

hehe…’tease’ post lagik hehe.. kasi panassssss!!!! haha An elegant DIP beauty for my dear Mizz Lyana in the making… insyaAllah tak lama lagi ready for delivery… “the peony dip flower with purple theme IS THE STORY TO TELL…” ok kita kasi intai2 sikit yer..hehe.. insyaAllah will share … FINAL episode of the story in next […]

Si cantek “jas mafia” dan bunga…

| February 15, 2012

thanks for sharing the pic ye dear.. what a lovely bride … kami doakan semoga dear n cik hubby berbahagia dan selamat meniti dunia baru yer hehe..dok molek2 tau..hehe ok handbouquet yg si cantek ni pgg tgk kat post sini..‘BUNGA‘

Hand bouquet – DIP english rose

| November 23, 2011

This beauty is specially for my dearest HAZIRAH for her special day. Nun..jauh kat selatan, Johor….thanks a lot ya sis!!! ok the colour scheme was clearly defined by zira…she wants the bouquet of white n red …dip… So lets share these beauty guys…and for your zira..”Semoga Berbahagia Selamanya!!”.. …………..jumpa lagi insyaAllah..…bye bye for now…