Photobucket

Bunga tangan dip poppy

| May 20, 2013

Alhamdulillah …order from my dear Arifah dah siap…tq dear!!! A dip hand bouquet …poppy flower with pink as theme colour…

In progress…bunga tangan dip

| May 16, 2013

Si Cantek ‘Tini’ & bunga…

| June 13, 2012

Happy..alhamdulillah did received one pic from my dear ‘TINI’ of her special day with THE special person and THE handbouquet… tq dear… email from my dear Tini….“Ada attached picture kawin ari tu dgn bunga tangan calla lily.. skping je, kdekut punya encik photographer.. hihi.. tq kak! semua puji cantik.. hihihi” Syukur!!! “its ok tini…dari tiada…satu […]

Handbouquet DIP ~ english rose ~ yellow..

| May 31, 2012

Another order from my dear..Nurin from Penang..an english rose handbouquet from crystal dip with yellow theme colour.. ZOOM IN!! SIDE VIEW.. …………………………………………….. …

Bunga Tangan DIP Peony – coral ..

| May 26, 2012

Order from my dear Nurin from Penang…for her special day… A crystal dip of Peony flower handbouquet with theme colour …CORAL..ermm jarang dengar kan?? hehe… ok…CORAL colour is actually kind of pinkish-orange colour…named after sea animal called “coral” However there are various tone of coral colour… hehe..Alhamdulilah as this is just another advantage of DIP […]

Bunga Tangan DIP – calla lily !!!

| May 24, 2012

Order from my dear ‘Nur Hartini’….for her special day nun di Kota Bharu… A crystal dip ‘calla lily’ handbouquet in white with turquoise centre…further deco with pearls n crystals …. Alhamdulillah…successfully delivered yesterday walau dah sesat sakan kat area Pudu tu huhu…. and Tini sms “Terbaik! Mmg cun! Puas ati, org2 kat ofis seme ckp […]

TEASER post for my dear Mizz Lyana

| March 30, 2012

hehe…’tease’ post lagik hehe.. kasi panassssss!!!! haha An elegant DIP beauty for my dear Mizz Lyana in the making… insyaAllah tak lama lagi ready for delivery… “the peony dip flower with purple theme IS THE STORY TO TELL…” ok kita kasi intai2 sikit yer..hehe.. insyaAllah will share … FINAL episode of the story in next […]

Si cantek “jas mafia” dan bunga…

| February 15, 2012

thanks for sharing the pic ye dear.. what a lovely bride … kami doakan semoga dear n cik hubby berbahagia dan selamat meniti dunia baru yer hehe..dok molek2 tau..hehe ok handbouquet yg si cantek ni pgg tgk kat post sini..‘BUNGA‘

Si cantek “kasya” dan bunga…

| February 15, 2012

hehe…yg ni pic yg sempat di ‘snap’ dlm kesibukan kihkihkih… ok lah utk share ngan u all kan..hehe Buat mempelai….Semoga berbahagia yer.. walau KEJAUHAN heeehe..

Si Cantek ‘amalina’ dan bunga..

| February 15, 2012

Selamat Pengantin Baru to dear Mohd Iliyas n Nur Amalina…. Bride nur yg comeiii n the handbouquet…