Photobucket

Hand bouquet – DIP english rose

| November 23, 2011

This beauty is specially for my dearest HAZIRAH for her special day. Nun..jauh kat selatan, Johor….thanks a lot ya sis!!! ok the colour scheme was clearly defined by zira…she wants the bouquet of white n red …dip… So lets share these beauty guys…and for your zira..”Semoga Berbahagia Selamanya!!”.. …………..jumpa lagi insyaAllah..…bye bye for now…

Handbouquet – DIP peony ~ lilac theme

| October 22, 2011

This beauty…a handbouquet of dip peony flower with lilac theme.. will be presenting by model cinonet nih hehe… ……………………………….. ……………………………………….********……………………………………….*********……………………………………..******

Bride n handbouquet.. turquoise english rose

| September 19, 2011

Bride Jas yg cantek menawan… tq dear for the pic…semoga berbahagia selalu ya sis!!

Handbouquet ~ dip CALLA LILY

| September 15, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Alahai dah lama tak sempat nak update blog…ok just to recap mana yg sempat to share with u guys yer..hehe Calla lily handbouquet for my dear Nabilah nun jauh di Kelantan… thanks ye dear… moga berbahagia selalu!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Handbouquet ~ dip TULIPS @ pinky winky..

| July 12, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ok kali ni a dip tulip handbouquet for my dear TINI suits with her chomei theme…”pinky winky tulips…” hehe… Alhamdulillah she really likes it…thank you yer dear!! Actually me myself suka sgt tulips ni since zaman sekolah2 dulu…becoz tulip though simple tapi mak aii…cantek esp bila tgk pic garden of tulips …perghhh…speechless…cantek SUBHANALLAH… ok […]

Handbouquet (bunga tangan) – Dip @ red n white

| July 1, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A beautiful red n white hand bouquet for my dear ELLY…tq ye dear.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hand Bouquet – Peony white vs purple..

| May 23, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Teristimewa buat “singa manja come”…yg comel sungguh… she requested bouquet colour white n purple…n yg MERIAH punye hehe.. really hope you like it dear…or much better …. LOVE it!!! so lets us share… hand bouquet ni sebenarnye..besar sikit dari hand bouquet yg biasa tur…and inti kat tgh bunga main tu sungguh MERIAH… kita ZOOMMM […]

Hand Bouquet – poppy pink n white

| May 5, 2011

Salam… lama jugak dah tak update nih…ok meh share mana yg sempat hehe ok hand bouquet ni ideally done for my dear syarifah ili from kuantan… sekarang ni quite tight …nak nyiapkan order for wedding bulan June nih ..huhu…so i’allah akan ada update mana yang sempat yer…. cantik tak??? interested …do email or text us […]

HAnd bouquet For Sale updates…

| April 29, 2011

updates dari post nih…..HaNd BoUQuET… for SALE !!! / BuNGa TaNgAN uNtUK DIJUAL… alhamdulillah dua dah SOLD…tinggal lagi 3 jek….available at our pushcart at Subang Parade….tapi kalau nak kaler and design lain just text or email me of the details yer…i’allah we will work it out ….

A peep on Idyll Art…craft works in progress….

| April 1, 2011

jom kita intai-intai jap……. ni lah antara…craft work in progress….yang pasti …gaya, mutu, keunggulan mesti kasi maintain!!!!! ok lah nanti kita jumpa lagi..tapi kalau tersenyap lama tu paham2 je lah….hehe