Photobucket

Hand Bouquet FOR SALE

| February 10, 2015

Readymade HAND BOUQUET Status : new n available Material : nylon stocking Theme colour : maroon n peach Interested pls wassap 01132285669 or follow our ig idyllart_iqafiq     tq hehe.. Posted from WordPress for Android

Hand bouquet available FOR SALE

| November 14, 2014

  Hand bouquet roses pink n purple tone Hand bouquet crystal+nylon Hand bouquet english rose purple tone Posted from WordPress for Android

FOR SALE ~ bunga tangan stokin lotus-like flower

| September 11, 2012

salam..ok ada satu hand bouquet readymade (NEW) FOR SALE !! ITS a stocking HB of ‘lotus-like’ flower…colour : cream + red + yellow Suitable for last minutes HB seekers… Interested just email me at man3sya@yahoo.com or just TEXT 0199119464 for any enquiries.. ok meh tengok.. ————————————————————-

Hand bouquet FOR SALE~march 2012 …..

| March 23, 2012

BUNGA TANGAN STOKIN ~ Daisy LIKE ~ purple, pink, silver, white Meh nengok si cantek ni…suka?? kalau suka just email ke man3sya@yahoo.com OR sms ke 019-9119464 for any enquiries….no problem leh tanye lah apa2 nak tanye psl HB ni..hehe …. ok lets ZOOM IN !!! … ……………………………………………………………………………………………………………….

Hand Bouquet FOR SALE March 2012….hot!hot!hot!

| March 23, 2012

Alhamdulillah…syukur!!! managed to finish two nylon stocking handbouquet… These beauty are readymade HBs’ for the ‘bride to be’…esp those last minute seekers, kalau nak tempah most probably dah tak sempat kan hehe… So starting from this entry, we’ll be maintaining a page for ‘FOR SALE’ item so my dear semua could easily check the status […]