Photobucket

Bunga Dulang DIP – Chrysanthemum ….comei!!

| September 26, 2012

meh nak share….bunga dulang DIP Chrysanthemum yang sangat SWEET dan COMEI!!… colour choices will be yours to decide…and also the details such as pearls, crystals or ribbons… interested?? just email us at man3sya@yahoo.com OR text us 0199119464 for any enquiries. tq VIEW FR TOP… ZZOOM.. ZZOOM LAGI… SIDE VIEW ZZOOMM…

A peep on Idyll Art…craft works in progress….

| April 1, 2011

jom kita intai-intai jap……. ni lah antara…craft work in progress….yang pasti …gaya, mutu, keunggulan mesti kasi maintain!!!!! ok lah nanti kita jumpa lagi..tapi kalau tersenyap lama tu paham2 je lah….hehe

Bunga Pahar Dip Chrysanthemum..

| September 26, 2010

Sibuk dok siapkan bunga ni…sampai tak sempat nak update website. Ditambah dengan pindah rumah plak, ni still lagi dok follow up dgn TM pasal transfer phone line n streamyx…still tak settle since bulan puasa lagi…Dugaan betul!!! Sabo je lah…. OK!! lets share yang cantik molek nihh… bunga pahar/telur dip chrysanthemum…pink.. buat yang teristimewa Intan….yang telah […]

Dip Flower…unique CHRYSANTHEMUM….

| July 8, 2010

CHRYSANTHEMUM DIP FLOWER