Photobucket

Si Cantek ‘Tini’ & bunga…

| June 13, 2012

Happy..alhamdulillah did received one pic from my dear ‘TINI’ of her special day with THE special person and THE handbouquet… tq dear… email from my dear Tini….“Ada attached picture kawin ari tu dgn bunga tangan calla lily.. skping je, kdekut punya encik photographer.. hihi.. tq kak! semua puji cantik.. hihihi” Syukur!!! “its ok tini…dari tiada…satu […]

Bunga Tangan Kristal – monotone colour..

| June 12, 2012

Is actually a crystal handbouquet using just a single colour crystal flower with clear crystal. A very simple design with just netting in between the flowers .. and dip kristal leaves rounding the bouquet…and further enhanced with a MUST details… organza n satin ribbons… Interested? just email us at man3sya@yahoo.com or sms 0199119464 for any […]

Bunga Tangan DIP – calla lily !!!

| May 24, 2012

Order from my dear ‘Nur Hartini’….for her special day nun di Kota Bharu… A crystal dip ‘calla lily’ handbouquet in white with turquoise centre…further deco with pearls n crystals …. Alhamdulillah…successfully delivered yesterday walau dah sesat sakan kat area Pudu tu huhu…. and Tini sms “Terbaik! Mmg cun! Puas ati, org2 kat ofis seme ckp […]

Bunga Tangan KRISTAL.. purple theme!

| May 6, 2012

Order from my dear Siti Zubaidahfrom Shah Alam….a crystal handbouquet for her special day.. Theme colour is purple…requested to mix dark and light purple with pearls and clear crystals .. So lets share these beauty…jom!!! Interested just email at man3sya@yahoo.com or SMS 019-9119464 for any enquiries…i’allah will be attended asap…tq “model after make over haha..” […]

Si Cantek DIANA dan bunga…

| April 25, 2012

Alhamdulillah.. just received from my dear Diana of her wedding pics with “the handbouquet” hehe… Thanks a lot dear .. “Hey doc to be..you’re such a beautiful bride…sayang takde pic of the groom hehe…” For more pics of the HB click here Bunga Tangan Stokin ~ ENGLISH ROSE pink+purple+silver+turquoise Interested? just email at man3sya@yahoo.com OR […]

TEASER post for IDA…

| April 23, 2012

Special TEASER post for my dear IDA from Shah Alam… A crystal handbouquet in the making for her special day…with purple theme.. FYI dear..“HB – dah nak siap .final stage dah ni sis…insyaAllah minggu ni siap..” Lets have a peep…hehe tunggu da siap nanti kita share this beauty again ok… insyaAllah!! bye2 for now…………. …

Bunga Tangan kRiStAL – pink vs peach

| April 14, 2012

Dah lama tak menjelma bunga tangan KRISTAL ni kan…ok entry kali ni specially for my dear NORLIYANA nun di Pekan, Pahang.. She requested PINK vs PEACH vs WHITE PEARL… for her two(2) special events i.e. “nikah” n “sanding”… LEts share this beauty.. PS: SORRY PIC lighting tak cantek sebab amik dimalam hari huhu.. FROM UP […]

Si Cantek ‘diyana’ dan Bunga…

| February 15, 2012

Thanks dear ‘nur diyana’ for the pic… Canteknye dear soghang ni…ceria sungguh di hari pertunangan.. “moga berbahagia hingga ke jinjang pelamin yer”…jgn gaduh2 hehe.. Si CANTEK disini…dan BUNGA klik di sini…. “BUNGA”

Bunga Tangan Stokin ~ red n yellow

| January 16, 2012

THANKS to my dear ‘Honeysa’ from Putrajaya…SELAMAT BERBAHAGIA yer… ahaaa…gud new!! sis nisa janji nak share pic nanti…so kalau ada nanti kita share ramai2 yer…insyaAllah…. She ordered bunga tangan stokin with colour red n yellow…NAAKKK jugak kaler tu hehehe… sama mcm ‘SOLD’ readymade handbouquet tu… Alhamdulillah done and delivered …..received an email ” Aslkm..kak Fiqah..bunga […]

Bunga tangan kristal (gold vs choc)

| July 1, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ thank you to my lovely Diyana for sharing this picture with us…. post entry utk crystal handbouquet tu ada kat sini Hand Bouquet (Bunga Tangan) Kristal – gold vs choc dan model tomei!!! nih…….. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~