Photobucket

HAnd bouquet For Sale updates…

| April 29, 2011

updates dari post nih…..HaNd BoUQuET… for SALE !!! / BuNGa TaNgAN uNtUK DIJUAL… alhamdulillah dua dah SOLD…tinggal lagi 3 jek….available at our pushcart at Subang Parade….tapi kalau nak kaler and design lain just text or email me of the details yer…i’allah we will work it out ….

Hand Bouquet (Bunga Tangan) Kristal – gold vs choc

| April 7, 2011

Alhamdulillah…dah siap order untuk my dear…diyana She requested for a crystal hand bouquet with base colour of gold and choc….and she insisted the pearl green leaf as she likes it very much….me too!!! The handle is wrapped in satin ribbons and pearls deco which lends it a more elegant, polished look. Actually semua bunga tangan […]

A peep on Idyll Art…craft works in progress….

| April 1, 2011

jom kita intai-intai jap……. ni lah antara…craft work in progress….yang pasti …gaya, mutu, keunggulan mesti kasi maintain!!!!! ok lah nanti kita jumpa lagi..tapi kalau tersenyap lama tu paham2 je lah….hehe

HaNd BoUQuET… for SALE !!! / BuNGa TaNgAN uNtUK DIJUAL…

| March 22, 2011

Ada hand bouquet untuk DIJUAL… Sesiapa yang berminat sila email / sms kami ATAU Boleh melawat ke “pushcart” Idyll Art di SUBANG PARADE . Bunga tangan ini HANYA akan berada di sana bermula hujung minggu ini 26/03/2011…. Semua bunga tangan ni adalah fully HANDMADE!!! 1. Hand Bouquet – DIP Purple Poppy >>>>> (AVAILABLE) 2. Hand […]

Hand Bouquet (Bunga Tangan) Kristal – peach colour…

| December 11, 2010

beautiful crystal hand bouquet….

Crystal Hand Bouquet / Bunga Tangan Kristal (Red)

| November 15, 2010

Bunga tangan kristal ni dibuat merely dengan pintalan dawai dengan manik kristal / pearl sahaja. Tiada gam/pelilit digunakan… it looks really unique with just wire and crystal and green pearls for the leafs…with those beautiful dangling crystal ……….all are handrafted…