Photobucket

Bunga Dulang DIP – Chrysanthemum ….comei!!

| September 26, 2012

meh nak share….bunga dulang DIP Chrysanthemum yang sangat SWEET dan COMEI!!… colour choices will be yours to decide…and also the details such as pearls, crystals or ribbons… interested?? just email us at man3sya@yahoo.com OR text us 0199119464 for any enquiries. tq VIEW FR TOP… ZZOOM.. ZZOOM LAGI… SIDE VIEW ZZOOMM…

Bunga Dulang DIP – Casablanca LILY !!!

| September 19, 2012

Just to share with u all…the beauty of CASABLANCE LILY interpreted to these series of art creation… CINCIN, RANTAI TGN DAN MAS KAWIN TUALA HANDBAG N KASUT PERFUME KAIN PASANG TELEKUNG KOTAK UNTUK KEK AL-QURAN ALBUM-DUIT HANTARAN ——————————————————

Bunga Telur DIP PEonY ~ brown n yellow n gold

| September 19, 2012

—————————————————————-

Bunga Telur DIP HYDRANGEA bajet yang sungguh comei!!

| August 9, 2012

order from my dear ROSNIZA.. of clear dip hydrangea…colour chosen was pink and brown purple….she requested for the flower n ribbons to be in multi toned colour… tq ye dear… So lets share the result.. Interested?? just email us at man3sya@yahoo.com or SMS 0199119464 for any enquiries ya…tq ” ok pic ni tak berape cantek….actually […]

pOtpOurri VIP GIFT ….

| June 29, 2012

ok another practical VIP gift idea … potpourri in glass with netting with lots of dip flower…. kalau letak kat meja makan pengantin pon cantek ni…selain jadi gift dorang… leh jadi additional ‘deco’ item … sebab item ni sangat comei…cam pasu yg comei2 penuh ngan bunga2an…. interested just email us at man3sya@yahoo.com OR sms 0199119464 […]

pOtpOurri GIFT ….

| June 29, 2012

Salam… fuhh!!…lama gak dah tak post story sicantek2 ni hehe..tak sempat..masa tik tok tik tok…cepat sungguh berlalu… ok entry kali ni kita highlight potpourri as GIFT….senang!! tak payah risau psl expiry date e.g. cake, choc, even eggs …nak simpan pon senang… so leh siap awal2…kalu yg buat sendiri pon leh buat slow2.. a simple potpourri […]

Si Cantek ‘Tini’ & bunga…

| June 13, 2012

Happy..alhamdulillah did received one pic from my dear ‘TINI’ of her special day with THE special person and THE handbouquet… tq dear… email from my dear Tini….“Ada attached picture kawin ari tu dgn bunga tangan calla lily.. skping je, kdekut punya encik photographer.. hihi.. tq kak! semua puji cantik.. hihihi” Syukur!!! “its ok tini…dari tiada…satu […]

Handbouquet DIP ~ english rose ~ yellow..

| May 31, 2012

Another order from my dear..Nurin from Penang..an english rose handbouquet from crystal dip with yellow theme colour.. ZOOM IN!! SIDE VIEW.. …………………………………………….. …

Bunga Telur CLEAR DIP hydrangea – BAJET!!

| May 31, 2012

Bunga pahar clear dip hydrangea flower…consists of 5 small flower, a leaf and ribbonssss….done in two toned colour… So anyone interested with this simple n sweet bunga pahar just email at man3sya@yahoo.com or sms 0199119464 for any enquiries ya… ok jom tengok..

Bunga Telur clear DIP ~ hydrangea

| May 27, 2012

Order from my dear “Nurin” from Penang… she wants a moderate pricing DIP bunga telur n provided us the design sample….though the result are not quite the same as the sample but we have tried our best for a better design mudah2an… Bunga telur ni ialah CLEAR DIP hydrangea flower… 12 small flowers (actually tak […]