Photobucket

Bunga Tangan DIP – calla lily !!!

| May 24, 2012

Order from my dear ‘Nur Hartini’….for her special day nun di Kota Bharu… A crystal dip ‘calla lily’ handbouquet in white with turquoise centre…further deco with pearls n crystals …. Alhamdulillah…successfully delivered yesterday walau dah sesat sakan kat area Pudu tu huhu…. and Tini sms “Terbaik! Mmg cun! Puas ati, org2 kat ofis seme ckp […]

Bunga Tangan DIP Peony – purple

| April 15, 2012

HB ni specially for my dear mizz lyana for her special day.. She requested for a peony dip handbouquet of purple theme.. Actually Peony HB ni slightly bigger than english rose HB…so mmg sesuai utk yg sukakan bouquet yg sedikit besar saiznya.. PS : pic ni pon kurang memuaskan sebab amik dimalam hari huhu UP […]

Bunga Telur Gantung DIP flower PROJECT..

| March 30, 2012

ok ni design for a moderate pricing DIP flower for bunga telur gantung… so came out with this one.. A one sided design…. 7 small flowers with lots of ribbon (kalau dah tergantung mesti kena byk jurai2 ribbons tu kan…baru nampak cantikkk) SIZE dier lebih kurang lah…15.5 cm X 7.5 cm +- hehe… ok meh […]

Si cantek “jas mafia” dan bunga…

| February 15, 2012

thanks for sharing the pic ye dear.. what a lovely bride … kami doakan semoga dear n cik hubby berbahagia dan selamat meniti dunia baru yer hehe..dok molek2 tau..hehe ok handbouquet yg si cantek ni pgg tgk kat post sini..‘BUNGA‘

Si cantek “kasya” dan bunga…

| February 15, 2012

hehe…yg ni pic yg sempat di ‘snap’ dlm kesibukan kihkihkih… ok lah utk share ngan u all kan..hehe Buat mempelai….Semoga berbahagia yer.. walau KEJAUHAN heeehe..

Hand bouquet – DIP english rose

| November 23, 2011

This beauty is specially for my dearest HAZIRAH for her special day. Nun..jauh kat selatan, Johor….thanks a lot ya sis!!! ok the colour scheme was clearly defined by zira…she wants the bouquet of white n red …dip… So lets share these beauty guys…and for your zira..”Semoga Berbahagia Selamanya!!”.. …………..jumpa lagi insyaAllah..…bye bye for now…

Bunga Telur VIP in BOX – DIP Tulip..

| November 15, 2011

actually these beauties are bunga pahar/telur dip tulip letak dlm handmade box (done by my lil bro) yg sangat cantekk…as a VIP gift… kira2 senang org nak simpan wat kenangan bila dah letak dlm box camni… So SORRY pic tak berape cantek sebab ambik ngan hp camera jek… at least leh share ngan korunk jugak […]

Handbouquet – DIP peony ~ lilac theme

| October 22, 2011

This beauty…a handbouquet of dip peony flower with lilac theme.. will be presenting by model cinonet nih hehe… ……………………………….. ……………………………………….********……………………………………….*********……………………………………..******

Bunga Dulang – DIP gypsy orchid..

| October 22, 2011

Bunga dulang DIP gypsy orchid with lilac theme… thanks again to k. Murni for the order… alhamdulillah everything turned out fine …. this beauty is an ideal option for something that will create “GEMPAK” effect to your hantaran…insyaAllah…. DAH SIAP!!!!! ALHAMDULILLAH!!!…jumpa lagi di next entry… ————————————————————————————————-

DIP > Phalaenopsis ORCHID….

| October 20, 2011

Thanks to dear Noney who order these beauty for deco2 kat rumah dia… Noney, a friend in the same biz line…under blog NONEYNAYAN BLOGSPOT.COM lepas pos bunga noney senyap jer…at last message received kat inbox from her…“salam sis..noni dah terima bunga 2..cantik sgt..soli ye dah lama x o9..sibuk sesangat..” the amazing white vs red ORCHID…yg […]