Photobucket

Bunga Telur DIP ~ English Rose (yellow)

| September 8, 2012

Order from my dear ANNIEY for her niece, tq dear !!! The popular Bunga Telur DIP English Rose in yellow theme… If interested just email us at man3sya@yahoo.com or just text us at 0199119464 for any enquiries… ok lets share these beauty.. ———————————————————

Hand bouquet – DIP english rose

| November 23, 2011

This beauty is specially for my dearest HAZIRAH for her special day. Nun..jauh kat selatan, Johor….thanks a lot ya sis!!! ok the colour scheme was clearly defined by zira…she wants the bouquet of white n red …dip… So lets share these beauty guys…and for your zira..”Semoga Berbahagia Selamanya!!”.. …………..jumpa lagi insyaAllah..…bye bye for now…

bunga telur ~ dip ENGLISH ROSE ~ purple

| June 15, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ utk reception belah pengantin lelaki kat Bentong… 2 pahar di gubah dengan english dip rose…..ada 2 tone of purple colour….so lebih dramatik pahar tu jadinye….hehehe…Alhamdulillah the end result…canteekkk!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bunga Pahar ~ english rose dip in progress..

| May 20, 2011

ok actually ni just a teaser post for my dear Puan Seri …hehe jangan marah…kasi tgk satu jek yg tepi2 tu seme i dah blur2 kan pic tu so still leh maintain as a surprise issue ek hehe… like it dear?? ermm tak besh…love it?? haha..nanti dah tgk the whole thing sure leh fall in […]