Photobucket

GIFT – potpourri in glass

| November 22, 2011

These beauty are designed as VIP gifts … its a glass and ideally decorated with netting, organza, felt and also beads..with potpourri inside…tapi boleh letak mcm2 lagi ikut selera memasing ler… such as…telur pon boleh…chocs pon bley…ape2 lah kitanye hehe… theme colour given was white and gold…so tarraaaa!!!! ni lah hasilnya…lets share dear friends!!!

VIP/maintable gift with FELT deco

| July 1, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ macam2 kita leh buat dgn felt nih… ok this time kita deco kan glass ni ngan felt flower and ribbons….nice… yang ni plak special gift @ handmade bag deco with the same FELT flower… eventhough the bag filled with pretty little cakes but the bag itself stands as a special gift already…. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Accessories with FELT deco…

| April 3, 2011

Gift Bag with felt deco…

| April 3, 2011

Here comes the masterpiece…MU fan!!!!

| April 1, 2011

baek punyer deco!!!! congrats bro!!

Handmade bag….here comes PATRICK!!!

| April 1, 2011

aritu spongebob……ni haaa patrick plak ekekeke… jom share!!!! dasattt!!!!! cayalah bro!! keep it up… can’t wait for your next masterpiece…..dup dap dup dap hehe

Handmade bag with FELT deco… March 2011

| March 31, 2011

ok ni semua antara latest design available at our pushcart yer… yang spongebob tergantung tuh hehe…kelako plak nengok haha…ok ok yang tu ordered by someone special for his special hehe….P&C lor!! tapi yg paling KAGUM tgk tuh….tu Raja Brooke butterfly tuh…perghh !! mmg sendiri tak terlayan nak buat tu….tu ler kreatifnye my lil bro… yg […]

Tote BAG with delicious FELT deco……

| March 27, 2011