Photobucket

pOtpOurri VIP GIFT ….

| June 29, 2012

ok another practical VIP gift idea … potpourri in glass with netting with lots of dip flower…. kalau letak kat meja makan pengantin pon cantek ni…selain jadi gift dorang… leh jadi additional ‘deco’ item … sebab item ni sangat comei…cam pasu yg comei2 penuh ngan bunga2an…. interested just email us at man3sya@yahoo.com OR sms 0199119464 […]

pOtpOurri GIFT ….

| June 29, 2012

Salam… fuhh!!…lama gak dah tak post story sicantek2 ni hehe..tak sempat..masa tik tok tik tok…cepat sungguh berlalu… ok entry kali ni kita highlight potpourri as GIFT….senang!! tak payah risau psl expiry date e.g. cake, choc, even eggs …nak simpan pon senang… so leh siap awal2…kalu yg buat sendiri pon leh buat slow2.. a simple potpourri […]

GIFT – potpourri in glass

| November 22, 2011

These beauty are designed as VIP gifts … its a glass and ideally decorated with netting, organza, felt and also beads..with potpourri inside…tapi boleh letak mcm2 lagi ikut selera memasing ler… such as…telur pon boleh…chocs pon bley…ape2 lah kitanye hehe… theme colour given was white and gold…so tarraaaa!!!! ni lah hasilnya…lets share dear friends!!!

VIP/maintable gift with FELT deco

| July 1, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ macam2 kita leh buat dgn felt nih… ok this time kita deco kan glass ni ngan felt flower and ribbons….nice… yang ni plak special gift @ handmade bag deco with the same FELT flower… eventhough the bag filled with pretty little cakes but the bag itself stands as a special gift already…. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dip Flower – VIP Gift / Maintable Gift …

| April 11, 2011

decorated with 3 small dip flower and 4 dip leaves, pearls and ribbons.. boleh letak telur or choc or sweets or even potpourrie or ape2 ler yg boleh masuk dlm telur emas tur hehe… sesuai jadik gift utk vip or maintable gift…. Interested ?? pls text or email me… for any enquiries…

Gift Bag with felt deco…

| April 3, 2011

GIFT : Glass + Dip Flower VIP

| May 27, 2010

click to enlarge GIFT : GLass + Dip Flower VIP = price starts from RM16-00

GIFT : Glass + Dip Flower (BLack n White)

| May 27, 2010

click to enlarge GIFT : Glass + Dip Flower = price starts from RM9-00

GIFT : Glass + dip flower (pink)

| May 27, 2010