Photobucket

BUNGA TANGAN STOKIN – all time favourite ..

| May 1, 2012

Order for my dear Siti Aishah..for her special day.. “Semoga berbahagia dan sentiasa dalam keberkatanNya ye dear ” She requested the handbouquet to be exactly like doc diana punyer … a beautiful pastel colour handbouquet it is… alhamdulillah..at nearly midnite time dah selamat deliver hehe…and she really love it.. thanks ya sis!! P/S : Senang2 […]

Si Cantek DIANA dan bunga…

| April 25, 2012

Alhamdulillah.. just received from my dear Diana of her wedding pics with “the handbouquet” hehe… Thanks a lot dear .. “Hey doc to be..you’re such a beautiful bride…sayang takde pic of the groom hehe…” For more pics of the HB click here Bunga Tangan Stokin ~ ENGLISH ROSE pink+purple+silver+turquoise Interested? just email at man3sya@yahoo.com OR […]

TEASER post for IDA…

| April 23, 2012

Special TEASER post for my dear IDA from Shah Alam… A crystal handbouquet in the making for her special day…with purple theme.. FYI dear..“HB – dah nak siap .final stage dah ni sis…insyaAllah minggu ni siap..” Lets have a peep…hehe tunggu da siap nanti kita share this beauty again ok… insyaAllah!! bye2 for now…………. …

Bunga Tangan DIP Peony – purple

| April 15, 2012

HB ni specially for my dear mizz lyana for her special day.. She requested for a peony dip handbouquet of purple theme.. Actually Peony HB ni slightly bigger than english rose HB…so mmg sesuai utk yg sukakan bouquet yg sedikit besar saiznya.. PS : pic ni pon kurang memuaskan sebab amik dimalam hari huhu UP […]

Bunga Tangan Sakura FOR SALE

| April 8, 2012

ok alhamdulillah sempat siapkan satu lagi bunga tangan READYMADE untuk DI JUAL… hehe…for the first time..presenting bunga tangan berinspirasikan bunga sakura jepun…theme colour is yellow n red n gold… errmm an easy-go combi i guess hehe.. Sesiapa yang berminat sila email ke man3sya@yahoo.com ATAU sms 019-9119464 ATAu call 03-42914858 …

Bunga Tangan stokin POPPY… (Poppy Handbouquet)

| April 4, 2012

This beauty is a POPPY handbouquet for my dear Nurulhana.. for her special day nun jauh kat Kuala Terengganu.. TQ ye dear..and also for the invitation hehe…. “SEMOGA BERBAHAGIA” dan akak doakan semua berjalan dengan lancar ok!! She requested a turquoise vs silver HB and to add any colour to enhance the bouquet… so i […]

TEASER post for my dear Mizz Lyana

| March 30, 2012

hehe…’tease’ post lagik hehe.. kasi panassssss!!!! haha An elegant DIP beauty for my dear Mizz Lyana in the making… insyaAllah tak lama lagi ready for delivery… “the peony dip flower with purple theme IS THE STORY TO TELL…” ok kita kasi intai2 sikit yer..hehe.. insyaAllah will share … FINAL episode of the story in next […]

TEASER post for my dear ‘Nurulhana’

| March 28, 2012

fuh!!!!..time is running faster and faster…. ok just a teaser post for my dear NURULHANA..hehe…i’allah bunga will be ready for delivery anytime now… ok a beautiful POPPY hand bouquet for her special day…in the making..final stage dah ni!! jom lets have a peep here… tapi masih tak fully siap lagi…tinggal finishing details…tgk tu manik tgh […]

Hand bouquet FOR SALE~march 2012 …..

| March 23, 2012

BUNGA TANGAN STOKIN ~ Daisy LIKE ~ purple, pink, silver, white Meh nengok si cantek ni…suka?? kalau suka just email ke man3sya@yahoo.com OR sms ke 019-9119464 for any enquiries….no problem leh tanye lah apa2 nak tanye psl HB ni..hehe …. ok lets ZOOM IN !!! … ……………………………………………………………………………………………………………….

Bunga Tangan Stokin ~ ENGLISH ROSE pink+purple+silver+turquoise

| March 22, 2012

salam semua..hye..ermm rasanye ni FAVOURITE design for HB for 2012 so far…yup..eNgLiSh RoSE… ok HB kali ni utk my dear DIANA, a DOc to be nih hehe… requested an english rose hand bouquet for 2 special event of hers ..so the colour chosen was pink, purple, silver and turquoise…yup 4 colours in a HB.. She […]