Photobucket

Bunga Telur Stokin bajet – green n cream..

| May 18, 2012

Order from my dear EFFA…nun jauh di Kuala Terengganu for her special event.. Bunga Telur stokin with colour choices of green n cream…. using two(2) toned stocking for the big flower and cream stocking for the small flower … Interested? just email at man3sya@yahoo.com OR sms 0199119464 jer for any enquiries… single.. satu pahar.. zoom […]

Bunga Telur GANTUNG…NEW!!!

| May 3, 2012

Special order from my dear ‘Justynn’ for her brother, Adam special day.. A NEW design of ‘bunga telur gantung’ of english rose as main flower with 6 small flowers and of course lots of ribbons to justify the beauty of hanging flowers.. Theme colour chosen were pink, lilac and purple… The end result…such beauty for […]

BUNGA TANGAN STOKIN – all time favourite ..

| May 1, 2012

Order for my dear Siti Aishah..for her special day.. “Semoga berbahagia dan sentiasa dalam keberkatanNya ye dear ” She requested the handbouquet to be exactly like doc diana punyer … a beautiful pastel colour handbouquet it is… alhamdulillah..at nearly midnite time dah selamat deliver hehe…and she really love it.. thanks ya sis!! P/S : Senang2 […]

Si Cantek DIANA dan bunga…

| April 25, 2012

Alhamdulillah.. just received from my dear Diana of her wedding pics with “the handbouquet” hehe… Thanks a lot dear .. “Hey doc to be..you’re such a beautiful bride…sayang takde pic of the groom hehe…” For more pics of the HB click here Bunga Tangan Stokin ~ ENGLISH ROSE pink+purple+silver+turquoise Interested? just email at man3sya@yahoo.com OR […]

Gubahan hantaran stokin ROSE – green VS white

| April 12, 2012

Gubahan hantaran dari bunga stokin for e-day of my dearest….sirri n suzila… Theme COLOUR chosen were green and white…so i chose ‘HARRODS GREEN’ to compliment the CREAMY WHITE.. using ROSE stocking flower… As the ‘gubahan’ are meant to be simple and sweet… untuk E-day je kan…belom lagi hari Bahagia lalala…hehe and alhamdulillah it turned out […]

Bunga Tangan Sakura FOR SALE

| April 8, 2012

ok alhamdulillah sempat siapkan satu lagi bunga tangan READYMADE untuk DI JUAL… hehe…for the first time..presenting bunga tangan berinspirasikan bunga sakura jepun…theme colour is yellow n red n gold… errmm an easy-go combi i guess hehe.. Sesiapa yang berminat sila email ke man3sya@yahoo.com ATAU sms 019-9119464 ATAu call 03-42914858 …

TEASER post for my dear ‘Nurulhana’

| March 28, 2012

fuh!!!!..time is running faster and faster…. ok just a teaser post for my dear NURULHANA..hehe…i’allah bunga will be ready for delivery anytime now… ok a beautiful POPPY hand bouquet for her special day…in the making..final stage dah ni!! jom lets have a peep here… tapi masih tak fully siap lagi…tinggal finishing details…tgk tu manik tgh […]

Hand bouquet FOR SALE~march 2012 …..

| March 23, 2012

BUNGA TANGAN STOKIN ~ Daisy LIKE ~ purple, pink, silver, white Meh nengok si cantek ni…suka?? kalau suka just email ke man3sya@yahoo.com OR sms ke 019-9119464 for any enquiries….no problem leh tanye lah apa2 nak tanye psl HB ni..hehe …. ok lets ZOOM IN !!! … ……………………………………………………………………………………………………………….

Hand Bouquet FOR SALE March 2012….hot!hot!hot!

| March 23, 2012

Alhamdulillah…syukur!!! managed to finish two nylon stocking handbouquet… These beauty are readymade HBs’ for the ‘bride to be’…esp those last minute seekers, kalau nak tempah most probably dah tak sempat kan hehe… So starting from this entry, we’ll be maintaining a page for ‘FOR SALE’ item so my dear semua could easily check the status […]

Bunga Tangan Stokin ~ ENGLISH ROSE pink+purple+silver+turquoise

| March 22, 2012

salam semua..hye..ermm rasanye ni FAVOURITE design for HB for 2012 so far…yup..eNgLiSh RoSE… ok HB kali ni utk my dear DIANA, a DOc to be nih hehe… requested an english rose hand bouquet for 2 special event of hers ..so the colour chosen was pink, purple, silver and turquoise…yup 4 colours in a HB.. She […]