Photobucket

DIP > Phalaenopsis ORCHID….

| October 20, 2011

Thanks to dear Noney who order these beauty for deco2 kat rumah dia… Noney, a friend in the same biz line…under blog NONEYNAYAN BLOGSPOT.COM lepas pos bunga noney senyap jer…at last message received kat inbox from her…“salam sis..noni dah terima bunga 2..cantik sgt..soli ye dah lama x o9..sibuk sesangat..” the amazing white vs red ORCHID…yg […]

Bunga Dulang ~ turquoise ORCHID~

| June 16, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ok bunga dulang kali ini designed ala2 CATTLEYA ORCHID…. bab yg paling mencabar n rumit is the centre part of the orchid flower…kind of cam calla lily gak nak membuatnye…lots of wire needed and dip pon banyak coz to make sure tadak lubang in between urat2 @ wire kat kelopak bunga tur…. however berbaloi […]

GUBAHAN HANTARAN ~ turquoise ORCHID dip flower ~

| June 13, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Alhamdulillah…semua dah beres hehe.. tq my dear puan seri and cousin hadi…for trusting me to do all these…hohoho…. ok first…lets share the beauty of “gubahan hantaran”… everything was handmade dari alas dulang sampai semua deco item….cuma dulang je lah tak handmade kihkihkih… brg hantaran semua digubah atas handmade bantal tomei… and deco dek setangkai […]

Bunga Telur Gypsy Orchid Dip flower

| August 6, 2010

Order dari Roslena from PJ… for her cousin’s wedding.. ok lets share these beauties….

Dip Flower (Bunga Dip) – GYPSY ORCHID….

| July 22, 2010

dip flower

Dip Flower…exquisite BLACK ORCHID…

| July 6, 2010

black orchid dip flower