Photobucket

Bunga Tangan DIP Peony – coral ..

| May 26, 2012

Order from my dear Nurin from Penang…for her special day… A crystal dip of Peony flower handbouquet with theme colour …CORAL..ermm jarang dengar kan?? hehe… ok…CORAL colour is actually kind of pinkish-orange colour…named after sea animal called “coral” However there are various tone of coral colour… hehe..Alhamdulilah as this is just another advantage of DIP […]

TEASER post for my dear Mizz Lyana

| March 30, 2012

hehe…’tease’ post lagik hehe.. kasi panassssss!!!! haha An elegant DIP beauty for my dear Mizz Lyana in the making… insyaAllah tak lama lagi ready for delivery… “the peony dip flower with purple theme IS THE STORY TO TELL…” ok kita kasi intai2 sikit yer..hehe.. insyaAllah will share … FINAL episode of the story in next […]

Hand Bouquet for sale …..dip PEONY (white vs silver)

| May 15, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PEONY dip flower ~ white vs silver an elegant beauty of peony flower for your dream hand bouquet… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ more hand bouquet for sale kat post ni yer…HaNd BoUQuET… for SALE !!! / BuNGa TaNgAN uNtUK DIJUAL… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DIP FLOWER …PEONY…nice, simple yet elegant….

| March 29, 2011

ok lets share…something yg affordable tapi masih ‘MALATOP!!!’ kami cuba mmberi yg terbaik dengan harga yg berpatutan insyaAllah….kerana kami yakin ramai yg tak sanggup nak budget besar2 utk bunga pahar/telur/dulang ….tapi of course semua nak yang CANTIK kan…betol tak??? hehe… so sape yg interested…boleh email me ek…tanye le apa2 pon…i’allah kita akan respond secepat mungkin […]