Photobucket

pOtpOurri VIP GIFT ….

| June 29, 2012

ok another practical VIP gift idea … potpourri in glass with netting with lots of dip flower…. kalau letak kat meja makan pengantin pon cantek ni…selain jadi gift dorang… leh jadi additional ‘deco’ item … sebab item ni sangat comei…cam pasu yg comei2 penuh ngan bunga2an…. interested just email us at man3sya@yahoo.com OR sms 0199119464 […]

GIFT – potpourri in glass

| November 22, 2011

These beauty are designed as VIP gifts … its a glass and ideally decorated with netting, organza, felt and also beads..with potpourri inside…tapi boleh letak mcm2 lagi ikut selera memasing ler… such as…telur pon boleh…chocs pon bley…ape2 lah kitanye hehe… theme colour given was white and gold…so tarraaaa!!!! ni lah hasilnya…lets share dear friends!!!