Photobucket

pOtpOurri VIP GIFT ….

| June 29, 2012

ok another practical VIP gift idea … potpourri in glass with netting with lots of dip flower…. kalau letak kat meja makan pengantin pon cantek ni…selain jadi gift dorang… leh jadi additional ‘deco’ item … sebab item ni sangat comei…cam pasu yg comei2 penuh ngan bunga2an…. interested just email us at man3sya@yahoo.com OR sms 0199119464 […]

GIFT – potpourri in glass

| November 22, 2011

These beauty are designed as VIP gifts … its a glass and ideally decorated with netting, organza, felt and also beads..with potpourri inside…tapi boleh letak mcm2 lagi ikut selera memasing ler… such as…telur pon boleh…chocs pon bley…ape2 lah kitanye hehe… theme colour given was white and gold…so tarraaaa!!!! ni lah hasilnya…lets share dear friends!!!

Bunga Telur VIP in BOX – DIP Tulip..

| November 15, 2011

actually these beauties are bunga pahar/telur dip tulip letak dlm handmade box (done by my lil bro) yg sangat cantekk…as a VIP gift… kira2 senang org nak simpan wat kenangan bila dah letak dlm box camni… So SORRY pic tak berape cantek sebab ambik ngan hp camera jek… at least leh share ngan korunk jugak […]

Dip Flower – VIP Gift / Maintable Gift …

| April 11, 2011

decorated with 3 small dip flower and 4 dip leaves, pearls and ribbons.. boleh letak telur or choc or sweets or even potpourrie or ape2 ler yg boleh masuk dlm telur emas tur hehe… sesuai jadik gift utk vip or maintable gift…. Interested ?? pls text or email me… for any enquiries…