Photobucket

Bunga Pahar Dip Daisy…simple ,cute n nice…

Posted By on November 2, 2010

it has been quite some time tak update site…
ok lets share…ada new project aritu…a dear sis request nak bunga telur yang cantik and affordable…and she chose daisy….

so made 2 sample…satu tu gelap and satu tu a bit lighter…and satu guna inti and satu lagi guna beads kat tengah bunga…so jom arr kongsi…

ok ni gambor bunga yg my dear ni bagi…
daisy

ok lets start the process….

ok bunga dah siap… bunga telur dip,dip flower,bunga pahar,bunga telur,daisy dip flower,bunga dip daisy

okay dawai dah dipintal untuk daun n kelopak daun…bunga telur dip,dip flower,bunga pahar,bunga telur,daisy dip flower,bunga dip daisy

dah siap… bunga telur dip,dip flower,bunga pahar,bunga telur,daisy dip flower,bunga dip daisy

bunga telur dip,dip flower,bunga pahar,bunga telur,daisy dip flower,bunga dip daisy

hope u like it dear…..Photobucket

About the author

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.